Boot en duikcentrum

Boot en duikcentrum

Onze boot: “Atlantis”

FB_IMG_1435502197130De “Atlantis” van Let’s Go Diving is de enige hardboat voor duikers die beschikbaar is op de Canarische Eilanden. Het is een 44 Ft. aluminium build Striker die volledig ingericht is voor duikers.
Er is een aparte opslag/droogruimte voor je uitrusting, een lounge en een klaslokaal met DVD, een kleedkamer, een badkamer en een keuken.
Op de boot serveren we water, koffie en thee. Tussen de duiken zorgen we voor een lunch. Aan boord hebben we ook nog gekoelde drankjes.
En last but not least .. Atlantis heeft een groot zonneterras!

Dit alles en de aanwezigheid van een ruim dek, een zwemplatform en een robuuste zwemtrap maakt dat we met trots kunnen zeggen: “Meer comfort, meer plezier!”

De “Atlantis” is aangemeerd in de haven van Pasito Blanco, Maspalomas aan de kust van de haven D-36. Als je ons wil bezoeken op de boot, kan je best eerst telefonisch contact opnemen om te horen of we al terug in de haven zijn!

Tel. (+34) 660 291 891

Het duikcentrum

P1070331Buiten de boot hebben we ook een duikcentrum. Hier hebben we ons kantoor, een klaslokaal, een compressorruimte, een kleine winkel en een ruimte om onze klanten te ontvangen.

Het adres: Avenida Gran Canaria 32, Shopping Center “Gran Chaparal”, Playa del Ingles

Voor informatie en boekingen kan je ons bezoeken van maandag tot zaterdag tussen 15,00-17,00 h. of  ons bellen op (+34) 660291891

of BOEK HIER!