Het klimaat

Het klimaat

Het klimaat

Het klimaat op het eiland van Gran Canaria is heel het jaar door zeer mild. Dit komt door de passaatwinden, de Golfstroom en de geografie van Gran Canaria. Dit maakt  het tot een geweldige vakantiebestemming die slechts een stap verwijderd is van het vasteland van Europa.

Ons duikcentrum is in Playa del Ingles en onze boot ATLANTIS ligt in de haven van Pasito Blanco. Beide locaties liggen aan de zuidkant van het eiland waar we heel het jaar door heerlijk weer hebben!

Alsof dit nog niet genoeg is, kan je ook het hele jaar door duiken! In de zomer kan het water  tot 25 °C stijgen en in de winter daalt het water tot ongeveer 18°C. Geen paniek, wij hebben genoeg materiaal aan boord om jullie warm te houden!

Gran Canaria is de perfecte plek voor een ontspannen en zonnige vakantie. Maar het is ook een van de beste plekken om te leren duiken! Hoewel het niet erg bekend is om te duiken, zou het je verbazen wat de onderwaterwereld te bieden heeft! Dus kom mee duiken met let’s go diving en begin aan je avontuur!

BOEK NU!

Vergeet niet hoe kouder het wordt , hoe meer kans dat je haaien ziet !