Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Let’s go diving is een klein duikcentrum waardoor we een meer persoonlijke en een meer plezierige service kunnen bieden. Dit principe passen we al enkel jaren toe en is dan ook één van de grootste redenen waardoor we een groot aantal terugkerende klanten hebben. We hopen dat jij er binnenkort ook één van bent. Dit is ons team waar je binnenkort je tijd mee zal doorbrengen:

Wouter

WouterSamen met Nena heb ik in het begin van 2015 Let’s go diving overgenomen. Nadat we de onze zaak in België verkocht hadden, besloten we om de wereld te verkennen. Samen hebben we 1,5 jaar rond Azië getrokken en natuurlijk ook overal gedoken. Hierna besloten we om in Ijsland te gaan werken. Hier hebben we uiteindelijk 2 jaar doorgebracht! Na dit avontuur besloten we dat het tijd was om terug onze eigen zaak op te starten en onze droom na te gaan! Onze eigen duikschool!

Na 5 jaar zet ik de duikschool voort. Dit zowel als Kapitein, alsook als duik intstructeur. Nena zal je nog af en toe op de boot zien verschijnen!

Hopelijk zie ik jullie vlug op de boot!

 

Werner

WernerOnze (niet zo) stille vennoot die zijn passie voor duiken met ons deelt en die, wanneer hij kan, in Gran Canaria probeert te zijn. Hij is een goede vriend voor lange tijd en is altijd een plezier om aan boord te hebben!

 

 

 

Javier

Javier is onze zeer enthousiaste instructeur and een fantastisch duikgids. Hij zit in ons team sinds Juni 2019 en het is 1 van de beste en aardigste instructeur dat we ooit hebben gehad. We hebben veel geluk dat hij voor ons werkt en hopelijk doet hij dit nog voor lange tijd!

 

 

 

 

 

 

 

BOEK NU!