Duik trips

Duik trips

Duik trips

Voor de gecertificeerde duiker biedt Let’s Go Diving een gevarieerd wekelijks programma aan met verschillend duik trips. Hierin worden de beste duiklocaties van Gran Canaria bezocht.

We selecteren een beperkt aantal duikers per gids. Hierdoor zijn de groepen steeds klein en worden ze ingedeeld volgens  duikervaring. Hierdoor kan je volop van je duik kan genieten, en de onderwaterwereld ten volle verkennen.

BOEK NU!

Ben je op vakantie in Gran Canaria met je partner of familie? Geen probleem! Wij bieden hen de mogelijkheid  om mee aan boord te gaan. Zij kunnen eventueel tijdens of tussen de duiken door genieten van een snorkeltrip. Of zich naturrlijk wagen aan een proefduik!

Let op: In Spanje is het een vereiste om in het bezit te zijn van een medische verklaring(niet ouder dan 2 jaar). Je moet ook in het bezit zijn van een duikverzekering. Beide kunnen hier op het eiland  verkregen worden.

Is het alweer een tijdje geleden dat je gedoken hebt? We bieden je ook de mogelijkheid aan om een check out dive te doen. Deze organiseren we 1 op 1. Hierdoor ga je je terug comfortabel in het water voelen. Deze check dive organiseren we zowel van het strand als van de boot. Heb je dan zin om nog te duiken? Kom gerust nog een paar dagen mee van de boot!

Kijk zeker op facebook voor een aantal recenties van vorige studenten!